top of page

Floor Outdoor

Brasserie Boscafé Floor bevindt zich op een prachtig plekje midden in het bos. Op deze unieke locatie in Epe kan je buiten terecht voor tal van sportieve en culinaire mogelijkheden.

BrasserieBoscafeFloor_epe-12.jpg

Buiten bij Brasserie Boscafé Floor kan je terecht voor tal van culinaire en sportieve activiteiten:

Brasserie_Floor_Epe-10.jpg

Culinair bij Floor

Alles van onze lunchkaart of dinerkaart kan zowel binnen als buiten genuttigd worden. Ons ruime terras biedt genoeg plek voor een lekkere borrel. Kom je alleen of met een grote groep? We hebben ruimte voor feesten, partijen. Heb je iets te vieren en wil je dit graag buiten doen? Onze tip: geniet van een BBQ in het bos! Lees hier meer over over:

Icons_floor_Mesvork.png

Floor Outdoor BBQ

Een barbecue staat niet alleen garant voor gezelligheid, warmte en sfeer maar ook voor de meest heerlijke gerechten. Alle seizoenen van het jaar te reserveren.  “Floor outdoor” met een lange tafel vanaf 20 personen. Heerlijk met elkaar genieten van de natuur, rust, lekker eten, kaarslicht en de warmte van de BBQ. Vragen? Informeer gerust!

Feesten & partijen

Jouw jubileum, verjaardag, familiediner of bedrijfsfeest vier je bij Floor! Of je nou met een intiem gezelschap of een grote groep bent, liever binnen, buiten of besloten zit: bij Floor zit je goed! Bekijk de mogelijkheden. 

Picknick

In de zomer kan je met een mand vol lekkers het bos in voor een verzorgde picknick. Haal je picknickmand op bij Floor en zoek zelf een mooi plekje uit! Lees meer over de picknick.

Feesten en partijen bij Brasserie Floor in Epe

Sportief bij Floor

Op de Dellen worden tal van sportieve activiteiten georganiseerd. Als restaurant in het bos doen wij hier graag aan mee! De volgende activiteiten starten en/of eindigen bij Brasserie Boscafé Floor, zodat jij hem kunt starten of afsluiten met een kop koffie, lunch, diner of lekkere borrel: 

Icons_floor_Fiets.png

Fietsroutes

Samen met Routiq hebben wij een aantal fietsroutes rondom Floor opgezet die starten en eindigen bij Floor. De fietsroutes leiden je door de Dellen en door de omgeving van Epe. Zo fiets je bijvoorbeeld via verschillende knooppunten op de Veluwe door Nunspeet, Elburg of Hattem. Bekijk de fietsroutes.

Wandelroutes

De Dellen zijn prachtig om doorheen te wandelen. Ga op zoek naar wild, bijzondere planten en paddestoelen en geniet van de omgeving. Routiq heeft een paar leuke wandelroutes voor je. Bekijk de wandelroutes.

Mountainbike routes

Voor wie van meer snelheid en spanning houdt, zijn er naast gewone fietsroutes ook leuke routes voor (elektrische) mountainbikes. MTB Club Epe organiseert unieke mtb tochten. Samen ga je op zoek naar de mooiste paden in de Veluwse bossen. Deze tochten kunnen gecombineerd worden met een hapje en een drankje bij Floor, de start- en eindlocatie van de route. Lees hier meer.

Ruiter routes

Voor ruiters is Epe een fantastische uitvalsbasis. Via het uitgestrekte netwerk van ruiterpaden beleef je de Veluwe ten volle! Ook langs Floor lopen diverse ruiterpaden. Kom langs voor een lekkere pauze en 'parkeer' jouw paard bij ons op de parkeerplaats in de speciale paardenstands. VVV-Epe zet wat routes voor je op een rijtje.

Ruiterroutes op de Dellen bij Floor

Andere activiteiten

Via Outdoorcentrum Nunspeet kunnen leuke activiteiten georganiseerd worden: stap op een E-bike of elektrische step en tour door de Dellen. Zoek je een leuke groepsactiviteit? Probeer geocaching of een gps-game! Bekijk hier meer activiteiten.

Op pad met de kids

Bij Brasserie Boscafé Floor zijn kinderen van harte welkom! We stoken graag een vuurtje voor ze, zodat ze lekker marshmallows kunnen roosteren. Met zicht op onze voortuin kunnen ze spelen in het klimrek of op de schommel of speel samen een spelletje. Ook leuk: volg een van de kinderbelevingspaden en ga samen op jacht in het bos. Lees hier meer over kinderen bij Floor. 

Bomen in het bos
bottom of page