Menukaart

Brood
Bieten hummus vegetarisch 10
biet | kikkererwten | salade van radijs
Tuna melt 12
tonijnsalade | gegratineerde kaas | augurk | ui | kappertjes
Pulled pork 12
gegaard varken | tomaten relish | zoetzure groenten
Buffelmozzarella vegetarisch 12
gepocheerde vijg | rozemarijn
Uitsmijter vegetarisch mogelijk 10
ham | kaas | tomaat | uienringen | verse kruiden
Runderlende 13
gerookt | tijm mayonaise | rucola | parmezaanse kaas
Brood
Brood

Voorgerechten
Rode biet vegetarisch 11
tartaar | amandelen | blauwschimmel kaas | little gem
Rilette van eend 13
zacht gegaarde eendenbout | aardappelsalade | balsamico vinaigrette
Champignons vegetarisch 9
uit de oven in kruidenolie
Gerookte zalm 15
gebrand & gerookt | komkommersalade | citrusdressing
Kippenlever 12
gebakken | paprika | champignons | ui | rode wijn
Gamba's 14
gebakken | witte wijn | kruiden-knoflookolie
Desserts
Chocolade parfait 10
witte chocoladecrunch | saus van amarena kersen
Lemon pie 10
limoen ijstaart | amandelcrunch
O&O appeltaart 10
ijs van gember | pecannoten | kaneel
Trifle 10
typisch Engels koekjes dessert, regelmatig wisselend van smaak
Sorbet Floor 10
citroenijs | vodka
Kaasplank 14
4 Nederlandse kazen | appelstroop | vijgenbrood

Voor de kids
Visje 12
gebakken | friet | groenten
Hamburger 12
gegrild | friet | appelmoes
Poffertjes 7
12 stuks | boter | poedersuiker
Lasagne 10
gahakt | tomatensaus | kaas
Lekker Bourgondisch
Lekkere planken voor jezelf of om te delen. Te bestellen wanneer je maar wilt.
Brasserie Floor wordt omringt door de bossen, dat proef je terug! Op onze kaart vind je gerechten die natuur uitademen. Lokale producten, vis gerookt op onze eigen braai, groenten ingestopt in eigen grond. Meerdere keren per jaar passen wij onze menukaarten aan, zodat we jou kunnen blijven verrassen!

Soep
Pomodori vegetarisch 8
tomaat | koflookhangop
Ui 8
onder een gegratineerd kaasbroodje

Salade
Venkel vegetarisch 15
venkel | geroosterde tuinbonen | sinaasappelvinaigrette
Kip 15
gebakken kippendijen | 5-spices | wasabi mayonaise | gefrituurde cassave
Hoofdgerechten
Vlees
Hert 27
op dennentakken gerookte hertenbiefstuk | saus van bramen en rozemarijn
Varkenswang 24
gestoofd in tripel bier | hazelnotencrunch | bleekselderij
Floor burger 21
gegrild | saus van kerrie en groene kruiden | oude kaas van de kaasboerderij | tomaat | uienringen
Runderbavette 26
rosé gebakken | saus van rode port en tijm
Kippetje 24
in geheel gegaard | eigen jus | bonne femme

Vis
Kabeljauw 23
gebakken kabeljauwwangen | chorizo | romige parelgort | tuinkruiden
Rode mul 24
filet | geroosterde venkel | limoen-dragonsaus
Vegetarisch
Aubergine 19
geroosterd uit de oven | kruidenolie | yoghurtsaus | granaatappelpitjes
Ratatouille 20
groenten | tomatensaus | gegratineerd met kaas
Bloemkool 19
geroosterde bloemkool | ras el hanout | paprikasaus
Salades
Venkelsalade 15
venkel | geroosterde tuinbonen | sinaasappelvinaigrette | brood
Kip 15
gebakken kippendij | 5-spices | wasabi mayonaise | gefrituurde cassave


Charcuterie 14
vier soorten charcuterie | vijgenchutney
Kaasplank 14
4 soorten Nederlandse kazen | appelstroop | vijgenbrood
Bourgondisch 19 pp.
een plank vol lekkers | te bestellen vanaf 2 personen
