top of page

Menukaart

Lunch_Brasserie-restaurant_Floor_epe.jpg
Brood

Bieten hummus vegetarisch 10

biet | kikkererwten | salade van radijs 

Tuna melt 12

tonijnsalade | gegratineerde kaas | augurk | ui | kappertjes

Pulled pork 12

gegaard varken | tomaten relish | zoetzure groenten

Buffelmozzarella vegetarisch 12 

gepocheerde vijg | rozemarijn

Uitsmijter vegetarisch mogelijk 10 

ham | kaas | tomaat | uienringen | verse kruiden

Runderlende 13

gerookt | tijm mayonaise | rucola | parmezaanse kaas

Brood
Brood
Brasserie_Floor_bbq.JPG
Voorgerechten

 

Rode biet vegetarisch 11

tartaar | amandelen | blauwschimmel kaas | little gem

Rilette van eend 13

zacht gegaarde eendenbout | aardappelsalade | balsamico vinaigrette 

Champignons vegetarisch 9

uit de oven in kruidenolie

Gerookte zalm 15

gebrand & gerookt | komkommersalade | citrusdressing 

Kippenlever 12

gebakken | paprika | champignons | ui | rode wijn

Gamba's 14

gebakken | witte wijn | kruiden-knoflookolie 

Desserts
Chocolade parfait 10

witte chocoladecrunch | saus van amarena kersen

Lemon pie 10

limoen ijstaart | amandelcrunch

O&O appeltaart 10

ijs van gember | pecannoten | kaneel

Trifle 10

typisch Engels koekjes dessert, regelmatig wisselend van smaak

Sorbet Floor 10

citroenijs | vodka

Kaasplank 14

4 Nederlandse kazen | appelstroop | vijgenbrood

Brasserie-Floor_epe-6.jpg
Voor de kids
Visje 12

gebakken | friet | groenten

Hamburger 12

gegrild | friet | appelmoes

Poffertjes 7

12 stuks | boter | poedersuiker

Lasagne 10

gahakt | tomatensaus | kaas

Lekker Bourgondisch
Lekkere planken voor jezelf of om te delen. Te bestellen wanneer je maar wilt.

Brasserie Floor wordt omringt door de bossen, dat proef je terug! Op onze kaart vind je gerechten die natuur uitademen. Lokale producten, vis gerookt op onze eigen braai, groenten ingestopt in eigen grond. Meerdere keren per jaar passen wij onze menukaarten aan, zodat we jou kunnen blijven verrassen! 

Brasserie_Floor_Epe-05.jpg
Soep
Pomodori vegetarisch 8

tomaat | koflookhangop

Ui 8

onder een gegratineerd kaasbroodje

Soep_lunch_brasserie-floor_epe-7.jpg
Salade
Venkel vegetarisch 15

venkel | geroosterde tuinbonen | sinaasappelvinaigrette

Kip 15

gebakken kippendijen | 5-spices | wasabi mayonaise | gefrituurde cassave

Hoofdgerechten
Vlees
Hert 27

op dennentakken gerookte hertenbiefstuk | saus van bramen en rozemarijn

Varkenswang 24

gestoofd in tripel bier | hazelnotencrunch | bleekselderij

Floor burger 21

gegrild | saus van kerrie en groene kruiden | oude kaas van de kaasboerderij | tomaat | uienringen

Runderbavette 26

rosé gebakken | saus van rode port en tijm

Kippetje 24

in geheel gegaard | eigen jus | bonne femme

Diner_Brasserie-restaurant_Floor_epe-5.jpg
Vis 
Kabeljauw 23

gebakken kabeljauwwangen | chorizo | romige parelgort | tuinkruiden

Rode mul 24

filet | geroosterde venkel | limoen-dragonsaus

Vegetarisch
Aubergin19

geroosterd uit de oven | kruidenolie | yoghurtsaus | granaatappelpitjes

Ratatouille 20

groenten | tomatensaus | gegratineerd met kaas

Bloemkool 19

geroosterde bloemkool | ras el hanout | paprikasaus

Salades
Venkelsalade  15

venkel | geroosterde tuinbonen | sinaasappelvinaigrette | brood

Kip 15

gebakken kippendij | 5-spices | wasabi mayonaise | gefrituurde cassave

Brasserie_Floor_Epe-04.jpg
Charcuterie 14

vier soorten charcuterie | vijgenchutney

Kaasplank 14

4 soorten Nederlandse kazen | appelstroop | vijgenbrood

Bourgondisch 19 pp.

een plank vol lekkers | te bestellen vanaf 2 personen

Brasserie_Floor_Epe-05.jpg
bottom of page