top of page

Over Floor

Midden in de Veluwse bossen van Epe ligt Brasserie & Boscafé Floor. Hier start jij je wandeling met een bakje koffie of sluit je hem af met een lekkere lunch. Je komt met je geliefde voor een diner, of voor een feest of partij met je vrienden. Hoe dan ook: een beleving die natuur uitademt!

Bediening van Floor in het bos

Lekker tot rust komen in het bos

Onze medewerkers zijn allemaal liefhebbers van natuur. Hoe kan het ook anders, als je werkt midden in het bos? We hebben respect voor de omgeving en de dieren die erin leven. Zelf genieten we natuurlijk ook van de locatie! Een stukje lopen na werk, een rondje fietsen of gewoon even stoom afblazen na een drukke lunch. Hier kom je tot rust, dat vinden we fijn! 

Op onze menukaart vind je dan ook gerechten die natuur uitademen. Lokale producten, vis gerookt op onze eigen braai, groenten ingestopt in eigen grond. Meerdere keren per jaar passen wij onze menukaart voor lunch en diner aan, zodat we jou kunnen blijven verrassen! 

Personeel bediening in het bos

Kom jij ook werken bij Floor?

Icon_kok.png

Contact

Openingstijden 

 

ma | gesloten

di | gesloten

wo | 10.00-21.00

do | 10.00-21.00

vr | 10.00-21.00

za | 10.00-21.00

zo | 10.00-21.00

Reserveren of iets vragen?

 

(0578) 61 44 55

info@brasseriefloor.nl

Ons adres:

Dellenweg 109
8161 AJ Epe

  • Instagram
  • Facebook
Terras van brasserie boscafé floor

Parkeren

Er is genoeg plek bij ons voor de deur waar je gratis kunt parkeren. 

 

Ben je te paard? Ook voor jouw viervoeter hebben we speciale plekken. 

Locatie:
De Dellen

Op landgoed De Dellen wisselen heide en bos elkaar af. De Dellen was het eerste bezig van Geldersch Landschap & Kasteelen. Naast vele natuurliefhebbers, voelen ook veel dieren zich hier thuis. De Dellen is namelijk onderdeel van de vrije wildbaan van de Noordoost-Veluwe. Met een beetje geluk kom je tijdens je wandeling edelherten, wilde zwijnen of een ijsvogel tegen. Dan moet je wel heel stil zijn... Wij bevinden zich tenslotte in hun woongebied. Respect voor de natuur!

Ook zit landgoed De Dellen bomvol historie. Bezoek bijvoorbeeld het Graf van Buys Ballot, de bootjesvijver of het Erf van Daendels. Ga voor meer informatie naar www.glk.nl

Wild spotten

Het edelhert, de das, boommarters, wilde zwijnen, spechten en boomklevers. Van al deze mooie dieren is landgoed De Dellen hun thuis. Wil je ze spotten? Misschien heb je geluk in de observatietoren op 'De Holle Berg' (gemeente Epe). In Epe is zelfs 100% Wildgarantie! Lees hier meer.

Wild zwijn

Wandel- & fietsroutes

Volg een van de vele wandel- en fietsroutes door het natuurgebied. Ter paard? Voor jou zijn er mooie ruiterpaden aangelegd. Wist je dat je bij Floor de mogelijkheid hebt om je paard te stallen

Merijn Tijn klimrek.jpg

Dagje uit met het gezin

Bij Brasserie Boscafé Floor zijn kinderen van harte welkom! In onze 'tuin', het bos, hebben we een klimrek en schommel staan waar ze heerlijk kunnen spelen. Ook leuk: volg een van de kinderbelevingspaden en ga samen op jacht in het bos. 

bottom of page