top of page

Natuur(lijk)!

Lekker tot rust komen in het bos

Onze medewerkers zijn allemaal liefhebbers van natuur. Hoe kan het ook anders, als je werkt midden in het bos? We hebben respect voor de omgeving en de dieren die erin leven. Zelf genieten we natuurlijk ook van de locatie! Een stukje lopen na werk, een rondje fietsen of gewoon even stoom afblazen na een drukke lunch. Hier kom je tot rust, dat vinden we fijn! Daardoor snappen wij precies wat jij bij ons zoekt en hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn. 

'Het is heerlijk om na een werkdag door de bossen terug te rijden naar huis. Door de natuur om me heen, kom ik weer even lekker tot mezelf.'

- Onze collega Jan

Op onze kaart vind je dan ook gerechten die natuur uitademen. Lokale producten, vis gerookt op onze eigen braai, groenten ingestopt in eigen grond. Meerdere keren per jaar passen wij onze menukaarten aan, zodat we jou kunnen blijven verrassen! 

Brasserie Floor ligt midden in de Veluwse bossen van Epe. Floor is een brasserie & boscafé waar genoten kan worden van een bakkie koffie, een borrel en een lekkere lunch of diner en meer. Alles, met een extra oog op de natuur om ons heen! 

Brasserie-boscafe_Floor_epe-3.jpg
bottom of page