top of page

Een dagje uit met de kinderen

Een heerlijk dagje uit met het gezin naar het bos en naar Brasserie Boscafé Floor

Dagje uit naar het bos met het gezin

Een uitje naar het bos is natuurlijk een feest voor kinderen! Wil jij met je gezin naar het bos? Op de Dellen zijn genoeg leuke dingen te doen, zo ook bij Floor. Kinderen zijn bij ons van harte welkom.

Met zicht op de 'voortuin' kunnen ze lekker spelen in het bos: skelteren, klauteren op het klimrek of zwieren op de schommel. We steken graag een vuurtje voor ze aan, waar ze heerlijk marshmallows op kunnen roosteren. Ook binnen zorgen we voor genoeg vermaak met een bak vol spelletjes.​

Activiteiten voor kinderen in het bos bij Restaurant Floor
Activiteiten in het bos bij Brasserie Floor
Met de kinderen naar het bos op het klimrek bij Floor

Ook leuk om te ontdekken is ‘de zandbult’, die direct achter ons restaurant ligt. In het meertje kan zomer’s heerlijk gezwommen worden. Het is een fijne plek om tot rust te komen of om te picknicken! Ook dat kan in de zomer bij Floor. Met een mand vol lekkers kan je zelf een mooi plekje in het bos uitzoeken om het op te eten. 

 

Zijn de kinderen fan van dieren? Ga dan ook zeker op bezoek bij de herten op de Hertenkamp.

Dagje uit naar het bos met het gezin
De hertenkamp in Epe
Paddestoelen zoeken op de Dellen bij Brasserie Floor

De Kinderbelevingspaden

Brasserie Boscafé Floor is het startpunt van een van de ‘kinderbelevingspaden’. De Kinderbelevingspaden ’t Eperholt bestaan uit drie paden van ongeveer drie kilometer met verschillende thema’s. De routes zijn goed voor 1 tot 1,5 uur speuren en zijn extra leerzaam met het ‘Belevingspakket’. Deze zit vol met leuke opdrachten voor de kinderen!

 

Het Belevingspakket is bij ons te koop voor €7,50. Je route begint én eindigt bij Floor. Begin bijvoorbeeld met een lekker gebakje en sluit hem af met een lunch of diner. Wist je dat de kinderen zelfs mee kunnen doen met jullie 3-gangen diner? Ook voor kinderen hebben wij een leuk menu samengesteld voor lunch of diner.

Kinderbelevingspaden bij Brasserie Boscafé Floor

Je dagje uit begint en eindigt bij Brasserie Boscafé Floor! Start met een warme chocomel en een gebakje en eindig met een lekkere lunch of diner. Natuurlijk hebben we ook speciale kindergerechten op onze menukaart staan. Wist je dat ze zelfs mee kunnen doen met jullie 3-gangen diner? Ook voor hen hebben we een soepje of broodje vooraf, een hoofdgerecht en een toetje.

Natuur bij Brasserie Boscafé Floor in Epe
bottom of page