top of page

Mountainbike routes

Zoek spanning op en ga mountainbiken door de Dellen

Mountainbiken door de Dellen bij Floor

Mountainbike routes bij Floor

Mountainbiken bij Brasserie Floor in Epe

Voor wie van meer snelheid en spanning houdt, zijn er naast gewone fietsroutes ook leuke routes voor (elektrische) mountainbikes. MTB Club Epe organiseert unieke mountainbike tochten. Samen ga je op zoek naar de mooiste paden in de Veluwse bossen. Deze tochten kunnen gecombineerd worden met een hapje en een drankje bij Floor, de start- en eindlocatie van de route. 

 

De tochten zijn voor jong en oud, van laagdrempelig tot uitdagend. Halverwege de tocht wordt er gestopt om te evalueren en te kijken hoe het tweede deel van de tocht gaat verlopen. Het is mogelijk om fietsen en materialen te huren.

Basis Tour

Deze tour is geschikt voor kinderen beginners waarvan de basis van het mountainbiken centraal staat, er zullen weinig technische trails onderweg aanwezig zijn met een zoveel mogelijk vlakke ondergrond. De duur van de tour is ca. 2 uur.

Basis Tour Plus

Deze tour is geschikt voor beginners en gevordenen. De moeilijkheidsgraad zullen we samen afstemmen en hier gaan we op zoek naar de meer technische trails. De duur van de tour is ca. 3 uur.

Technical Tour

Deze tour is geschikt voor beginners en gevordenen, hier gaan we op zoek naar de meest uitdagende trails en zal er dieper op de technische skills worden ingegaan. De duur van de tour is ca. 4 uur.

Er zijn tochten op dinsdag, woensdag en vrijdag van 13.30-16.00 uur en op zondag van 9.30-12.00 uur.

Klik hier voor meer informatie en boeken

Bomen in het bos
bottom of page