top of page

Fietsroutes

Een rondje fietsen door de Veluwe

Fietsroutes op de Dellen in Epe bij Floor

Fietsroutes bij Floor

Koffie drinken in het bos bij Floor
Fietsroute langs Elburg via restaurant Floor in Epe
Fietsroute langs Elburg en Hattem via Restaurant Floor in Epe
3-Fietsroute-Terwolde-Epe-Vaassen.png
4-Fietsroute-VeluweIJssel.png
SVR-fietsroute door de Dellen langs Floor
Fietsroute langs de IJssel langs restaurant Floor

De natuur op de Veluwe is een heerlijke locatie voor een mooie fietstochten. Met het afwisselende landschap heb je genoeg voor uren fietsplezier. De omgeving is mooi voor een sportieve rit op de mountainbike, racefiets, elektrische fiets of natuurlijk gewone fiets. Via de fietsknooppunten zie je de mooiste plekjes van Epe en omgeving. VVV Epe heeft wat mooie fietsroutes op een rijtje gezet. Deze routes zijn ideaal als je houdt om van nummer naar nummer te fietsen. Ze hebben vaste routes, maar ook routes die je zelf kan samenstellen. Bekijk bijvoorbeeld:

Rondje Landgoed Tongeren, Verscholen Dorp en Elburg

Je route gaat van start bij Brasserie Boscafé Floor. In 52.5 km volg je een mooie route, waaronder naar Elburg. Onze tip: ga onderweg lekker lunchen bij Restaurant 't Olde Regthuys in Elburg! 

58,1 km | Route via Routiq

Rondje Zwaluwenburg, Hattem en Elburg

Je route gaat van start bij Brasserie Boscafé Floor. Door het gezellige vestingstadje Elburg kom je onder andere langs Kasteel en Landgoed Zwaluwenburg en de A.Vogeltuinen. Je fietst naar Hattem via het Zwolse bos. 

52,5 km | Route via Routiq

Terwolde, Epe en Vaassen

Fiets door het Wisselse Veen, tussen Tongerense Heide en graslanden, ontdek beekjes en moerassen vol biodiversiteit. Spot zeldzame flora zoals klokjesgentiaan en vogels als de watersnip. Een natuurlijke schat tussen Tongeren en het hart van het veen.

56,3 km | Route via Routiq

Het contrast tussen Veluwe en IJssel

Ontdek de diversiteit van de Oldebroekse Heide met heidevelden, bossen en historische papiermolens, zoals Huis Molecaten. Bewonder de oude watermolen en herenhuis op dit prachtige landgoed. Fiets langs de Kopermolen, eens een papiermolen, nu een historische bezienswaardigheid langs de Klaarbeek.

59,3 km | Route via Routiq

SVR fietsroute door de Dellen

Deze mooie fietsroute van bijna 50 km begint en eindigt op Minicamping De Plaats in 't Harde. De route voert je door de Dellen richting Heerde en Epe. 

49,1 km | Route via Fietsroute Netwerk

Fietsroute links langs de IJssel

Welsum, Markluiden & Epe: Een fietsroute langs bos, water en het agrarische binnenland. Op deze route langs de linkerkant van de IJssel vind je twee historische molens waar je een kijkje kunt nemen. 

38,1 km | Route via Fietsroute Netwerk

Bomen in het bos
bottom of page