Menukaart
Brasserie Boscafé Floor wordt omringt door de bossen, dat proef je terug! Op onze kaart vind je gerechten die natuur uitademen. Lokale producten, vis gerookt op onze eigen braai, groenten ingestopt in eigen grond. Meerdere keren per jaar passen wij onze menukaarten aan, zodat we jou kunnen blijven verrassen!

Lunch

Brood
Wild zwijn procureur 14
gerookt | gegrilde mini paksoi |
gerookte BBQ-saus | zure bom
Geitenkaas 14
geroosterde dikke plak | walnoten | heidehoning dressing
Tuna melt 13
huisgemaakt tonijnsalade | augurk | ui | kappers | gegratineerd met kaas
Portobello vegetarisch 12
gemarineerde kruiden portobello | truffelmayo | rucola | krokante ui
Uitsmijter vegetarisch mogelijk 12
drie scharreleieren | boeren beenham |
boerenkaas | ui | tomaat | komkommer
Kroketten 14
- draadjesvlees kroketten 2 stuks 12
- garnalenkroketten 2 stuks 16
met mosterd of kreeftenmayo
Soep
Zoete aardappel vegetarisch 8
bataatsoep | paprika | limoenblad | cayenne | licht pittig
Wild 10
romige soep van wild | gestoofde
varkenswangen | bospaddestoelen

Salade
Ceasarsalade 16
kipdijfilet | parmezaan | ceasar dressing | ei | knoflook croutons | little gem
Vissalade 16
rijk gevuld | gamba’s | tonijnsalade |
gerookte makreel | limoendressing |
gepofte tomaat
Specials
Voor
Steak tartaar 16
tartaar van kogelbiefstuk | verse eidooier | mosterd | worcestersaus | kappers | augurk | sjalot
Rode biet vegetarisch 12
carpaccio van rode biet | gerookt | amandelen | blauwschimmelkaas | little gem
Gamba 14
kruiden-knoflookolie | cherrytomaat | bosui
Geserveerd met brood
Hoofd
Hert 28
gegrild | schorseneer | shiitake | portjus
Wildstoof 25
stoof van wild | pruimen | rode ui | zilverui | donker bockbier
Floor burger 21
200 grams runderburger | uienringen | vleestomaat | cheddar kaas | BBQ-saus
Harder 25
afgebrand | diverse groenten | roomsaus met bieslook

Maak het af met en dessert van de dinerkaart
(scrol naar beneden)
Diner
Voorgerechten
Steak tartaar 16
tartaar van kogelbiefstuk | verse eidooier | mosterd | worcestersaus | kappers | augurk | sjalot
Paté 15
wild zwijn | lever | huisgemaakt | hazelnoten | cranberry compote
Rondel 16
coquilles | zalmmousse | saffraan mayo | gesmoorde prei salade
Rode biet 12
carpaccio van rode biet | gerookt | amandelen | blauwschimmelkaas | little gem

Tussengerechten
Slakken 10/18
wijngaardslakken | knoflook kruidenboter | kaas | half of heel dozijn
Gamba's 14
kruiden-knoflookolie | cherrytomaat | bosui | brood
Baklever 18
eendenlever | gekarameliseerd | calvados | granny smith
De tussengerechten zijn ook te bestellen als voorgerecht
Brood
Brood
Desserts
Crème brûlée 10
koffie | vanille roomijs | kletskop
Brownie 10
pure chocolade | zeezout | karamel | witte chocolade ijs
O&O appeltaart 10
ijs van gember, pecannoten, kaneel
Sorbet Floor 10
tamarena kersen op siroop | kersen sorbetijs | slagroom
Kaasplank 15
5 kazen | vijgenjam | kletzenbrood

Voor de kids
Visje 12
gebakken | friet | groenten
Hamburger 12
gegrild | friet | appelmoes
Poffertjes 7
12 stuks | boter | poedersuiker
Lasagne 10
gahakt | tomatensaus | kaas
Ook lekker
Iets zoetigs óf toch iets hartigs op de plank?
Hoofdgerechten
Vlees
Hert 28
gegrild | schorseneer | shiitake | portjus
Diamanthaas 26
gegrild | pruimenjus | wortelchips
Ribeye 33
gegrild | rund | geconfijte truffelaardappelen | rozemarijnjus | gepofte knoflook
Eend 25
macadamiastroop | pastinaak | oerwortel
Wildstoof 25
stoof van wild | pruimen | rode ui | zilverui | donker bockbier
Floor burger 21
200 grams runderburger | uienringen | vleestomaat | cheddar kaas | BBQ-saus

Vis
Zeewolf 25
gebakken in roomboter | peterselie | citroen
Harder 25
afgebrand | diverse groenten | roomsaus met bieslook
Vegetarisch
Knolselderij 20
geroosterd | gember-ketjapsaus | crème van knolselderij
Polenta 20
akkerpaddestoelen | granaatappel | doperwten
Linzen curry 20
gepofte seizoensgroenten | naanbrood
Salades
Ceasar 16
kipdij filet | parmezaan | ei | knoflook croutons | ceasardressing | little gem
Vissalade 16
rijk gevuld | gamba’s | tonijnsalade | gerookte makreel limoendressing | gepofte tomaat


Charcuterie 15
4 soorten charcuterie | vijgenchutney
Kaasplank 15
5 kazen | vijgenstroop | kletzenbrood
Bourgondisch 19 per persoon
een plank vol lekkers | te bestellen vanaf 2 personen

Hightea
Huisgemaakte taart, gebakjes, koek en gerookte zalm. Zoetige en hartige hapjes tezamen met thee en een hoop gezelligheid!
Wij reserveren 1,5 uur
22,50 pp.