top of page

Menukaart

Brasserie Boscafé Floor wordt omringt door de bossen, dat proef je terug! Op onze kaart vind je gerechten die natuur uitademen. Lokale producten, vis gerookt op onze eigen braai, groenten ingestopt in eigen grond. Meerdere keren per jaar passen wij onze menukaarten aan, zodat we jou kunnen blijven verrassen! 

Diner_brasserieboscafefloor-2.jpg

Lunch

Lunch broodje met tonijnsalade
Brood

Wild zwijn procureur 14

gerookt | gegrilde mini paksoi |

gerookte BBQ-saus | zure bom

Geitenkaas 14

geroosterde dikke plak | walnoten | heidehoning dressing 

Tuna melt 13

huisgemaakt tonijnsalade | augurk | ui | kappers | gegratineerd met kaas 

Portobello vegetarisch 12 

gemarineerde kruiden portobello | truffelmayo | rucola | krokante ui

Uitsmijter vegetarisch mogelijk 12 

drie scharreleieren | boeren beenham |

boerenkaas | ui | tomaat | komkommer

Kroketten 14

- draadjesvlees kroketten 2 stuks 12

- garnalenkroketten 2 stuks 16

met mosterd of kreeftenmayo

Soep
Zoete aardappel vegetarisch 8

bataatsoep | paprika | limoenblad | cayenne | licht pittig

Wild 10

romige soep van wild | gestoofde

varkenswangen | bospaddestoelen

Bord met soep in het bos
Salade
Ceasarsalade 16

kipdijfilet | parmezaan | ceasar dressing | ei | knoflook croutons | little gem

Vissalade 16

rijk gevuld | gamba’s | tonijnsalade |

gerookte makreel | limoendressing |

gepofte tomaat

Specials
Voor

Steak tartaar  16

tartaar van kogelbiefstuk | verse eidooier | mosterd | worcestersaus | kappers | augurk | sjalot

Rode biet vegetarisch 12

carpaccio van rode biet | gerookt | amandelen | blauwschimmelkaas | little gem

Gamba 14 

kruiden-knoflookolie | cherrytomaat | bosui 

Geserveerd met brood 

Hoofd

Hert 28

gegrild | schorseneer | shiitake | portjus

Wildstoof 25

stoof van wild | pruimen | rode ui | zilverui | donker bockbier

Floor burger 21

200 grams runderburger | uienringen | vleestomaat | cheddar kaas | BBQ-saus

Harder 25

afgebrand | diverse groenten | roomsaus met bieslook

Diner_brasserieboscafefloor-7.jpg

Maak het af met en dessert van de dinerkaart

(scrol naar beneden)

Diner

Voorgerechten

 

Steak tartaar  16

tartaar van kogelbiefstuk | verse eidooier | mosterd | worcestersaus | kappers | augurk | sjalot

Paté 15

wild zwijn | lever | huisgemaakt | hazelnoten | cranberry compote

Rondel 16

coquilles | zalmmousse | saffraan mayo | gesmoorde prei salade

Rode biet 12

carpaccio van rode biet | gerookt | amandelen | blauwschimmelkaas | little gem

Diner_brasserieboscafefloor-6.jpg
Tussengerechten

 

Slakken  10/18

wijngaardslakken | knoflook kruidenboter | kaas | half of heel dozijn

Gamba's 14

kruiden-knoflookolie | cherrytomaat | bosui | brood

Baklever 18

eendenlever | gekarameliseerd | calvados | granny smith

De tussengerechten zijn ook te bestellen als voorgerecht

Brood
Brood
Desserts
Crème brûlée 10

koffie | vanille roomijs | kletskop

Brownie 10

pure chocolade | zeezout | karamel | witte chocolade ijs

O&O appeltaart 10

ijs van gember, pecannoten, kaneel

Sorbet Floor 10

tamarena kersen op siroop | kersen sorbetijs | slagroom

Kaasplank 15

5 kazen | vijgenjam | kletzenbrood

Diner_brasserieboscafefloor-1.jpg
Voor de kids
Visje 12

gebakken | friet | groenten

Hamburger 12

gegrild | friet | appelmoes

Poffertjes 7

12 stuks | boter | poedersuiker

Lasagne 10

gahakt | tomatensaus | kaas

Ook lekker
Iets zoetigs óf toch iets hartigs op de plank?

Hoofdgerechten
Vlees
Hert 28

gegrild | schorseneer | shiitake | portjus

Diamanthaas 26

gegrild | pruimenjus | wortelchips

Ribeye 33

gegrild | rund | geconfijte truffelaardappelen | rozemarijnjus | gepofte knoflook

Eend 25

macadamiastroop | pastinaak | oerwortel

Wildstoof 25

stoof van wild | pruimen | rode ui | zilverui | donker bockbier

Floor burger 21

200 grams runderburger | uienringen | vleestomaat | cheddar kaas | BBQ-saus

BrasserieBoscafeFloor_epe-2.jpg
Vis 
Zeewolf 25

gebakken in roomboter | peterselie | citroen

Harder 25

afgebrand | diverse groenten | roomsaus met bieslook

Vegetarisch
Knolselderij 20

geroosterd | gember-ketjapsaus | crème van knolselderij 

Polenta 20

akkerpaddestoelen | granaatappel | doperwten

Linzen curry 20

gepofte seizoensgroenten | naanbrood

Salades
Ceasar  16

kipdij filet | parmezaan | ei | knoflook croutons | ceasardressing | little gem

Vissalade 16

rijk gevuld | gamba’s | tonijnsalade | gerookte makreel limoendressing | gepofte tomaat

Brasserie_Floor_epe.jpg
Brasserie_Floor_Epe-05.jpg
Charcuterie 15

4 soorten charcuterie | vijgenchutney

Kaasplank 15

5 kazen | vijgenstroop | kletzenbrood

Bourgondisch 19 per persoon

een plank vol lekkers | te bestellen vanaf 2 personen

Chocolade lollies
Hightea

Huisgemaakte taart, gebakjes, koek en gerookte zalm. Zoetige en hartige hapjes tezamen met thee en een hoop gezelligheid! 

Wij reserveren 1,5 uur 

22,50  pp.

bottom of page