top of page

Menukaart

BrasserieBoscafeFloor_epe-10.jpg
Brood

Camembert vegetarisch 13

pecannoten | frambozencompote

Tuna melt 13

tonijnsalade | gegratineerde kaas | augurk | ui | kappertjes

Pulled chicken 14

weckgroenten | sriracha mayonaise 

Zoetzure beukenzwam vegetarisch 12 

cherrytomaat | pesto | rucola | parmezaanse kaas

Uitsmijter vegetarisch mogelijk 12 

drie eieren | rauwe ham | kaas | ui | tomaat | groene kruiden

Runderlende 14

rode uiencompote | groentechips 

Brood
Brood
Brasserie_Floor_bbq_edited.jpg
Voorgerechten

 

Rode biet vegetarisch 12

tartaar | amandelen | blauwschimmel kaas | little gem

Buikspek 15

buikspek van Black Bastard | gamba | spinaziesalade | licht pittige tomatensaus

Champignons vegetarisch 10

uit de oven in kruidenolie

Gerookte zalm 15

gebrand & gerookt | komkommersalade | citrusdressing 

Kippenlever 12

gebakken | paprika | champignons | ui | rode wijn

Gamba's 14

gebakken | witte wijn | kruiden-knoflookolie 

Desserts
Mango panna cotta 10

witte chocoladecrunch | kokos sorbetijs

Lemon pie 10

limoen ijstaart | amandelcrunch

O&O appeltaart 10

ijs van gember | pecannoten | kaneel

Trifle 10

typisch Engels koekjes dessert, regelmatig wisselend van smaak

Sorbet Floor 10

bloedsinaasappel sorbetijs | aardbeien | cointreau

Kaasplank 14

4 Nederlandse kazen | appelstroop | vijgenbrood

Trifle_floor.jpg
Voor de kids
Visje 12

gebakken | friet | groenten

Hamburger 12

gegrild | friet | appelmoes

Poffertjes 7

12 stuks | boter | poedersuiker

Lasagne 10

gahakt | tomatensaus | kaas

Ook lekker
Iets zoetigs óf toch iets hartigs op de plank?

Brasserie Floor wordt omringt door de bossen, dat proef je terug! Op onze kaart vind je gerechten die natuur uitademen. Lokale producten, vis gerookt op onze eigen braai, groenten ingestopt in eigen grond. Meerdere keren per jaar passen wij onze menukaarten aan, zodat we jou kunnen blijven verrassen! 

Brasserie_Floor_Epe-05.jpg
Soep
Pomodori vegetarisch 8

tomaat | koflookhangop

Ui 8

onder een gegratineerd kaasbroodje

Soep_lunch_brasserie-floor_epe-7.jpg
Salade
Watermeloen veganistisch 16

geroosterde watermeloen | koriander | komkommer | balsamico

Kip 16

gebakken kippendijen | 5-spices | wasabi mayonaise | gefrituurde cassave

Hoofdgerechten
Vlees
Hert 28

gegrild | saus van mint en framboos

Kalfsentrecote 33

gegrild | chimichurri | zomergroenten

Varkenswang 24

gestoofd in tripel bier | hazelnotencrunch | bleekselderij

Floor burger 21

gegrild | saus van kerrie en groene kruiden | oude kaas van de kaasboerderij | tomaat | uienringen

Kogelbiefstuk 27

ruim in boter gebakken | gepofte aardappels

Kippetje 23

in geheel gegaard | eigen jus | bonne femme

Diner_Brasserie-restaurant_Floor_epe-5.jpg
Vis 
Kabeljauw 23

gebakken kabeljauwwangen | chorizo | romige parelgort | tuinkruiden

Zeebaars 26

in geheel gebakken | tomaat | venkel | limoen

Vegetarisch
Knolselderij 20

geroosterd | gember-ketjapsaus | crème van knolselderij | tijmsaus

Groentestoof 20

van de Black Bastard | zoete aardappel | champignons | kruidenhangop

Ratatouille 20

groenten | tomatensaus | gegratineerd met kaas

Salades
Watermeloen  16

geroosterde watermeloen | koriander | komkommer | balsamico

Kip 16

gebakken kippendij | 5-spices | wasabi mayonaise | gefrituurde cassave

Brasserie_Floor_Epe-04.jpg
Charcuterie 15

vier soorten charcuterie | vijgenchutney

Kaasplank 14

4 soorten Nederlandse kazen | appelstroop | vijgenbrood

Bourgondisch 19 pp.

een plank vol lekkers | te bestellen vanaf 2 personen

Brasserie-Floor_epe-2_edited.png
Hightea

Huisgemaakte taart, gebakjes, koek en gerookte zalm. Zoetige en hartige hapjes tezamen met koffie, thee en een hoop gezelligheid! 

Wij reserveren 1,5 uur 

22,50  pp.

bottom of page