top of page

Uit eten bij Brasserie Boscafé Floor in Epe

Ook leuk!

De luxe Bourgondische plank is een combinatie van alle hapjes van onze borrelkaart

Borrelplanken

Nachos, gyozas, bitterballen of een lekkere kaasplank of charcuterie? We hebben nog veel meer op onze borrelkaart staan! Kan je niet kiezen? Neem dan onze Bourgondische plank. Hierop combineren we al het lekkers van onze kaart!

19,00  pp. vanaf 2 personen

Geniet van diverse huisgemaakte zoetigheden en hartige hapjes met de high tea bij Floor

High tea

De high tea bestaat uit heerlijke zoetige en hartige hapjes: huisgemaakte lekkernijen, sandwiches en natuurlijk een flinke kan thee! 

Wij reserveren 1,5 uur 

25,50  pp.

Picknick

In de zomer kan je met een mand vol lekkers het bos in voor een verzorgde picknick. Haal je picknickmand op bij Floor en zoek zelf een mooi plekje uit!
Lees
hier meer over de picknick.
Picknicken in het bos met een mand van Brasserie Boscafé Floor in Epe

Feesten & Floor Outdoor

Feesten & partijen
Jouw jubileum, verjaardag, familiediner of bedrijfsfeest vier je bij Floor! Lees hier meer over de mogelijkheden.
Floor Outdoor
Geniet van culinaire en sportieve activiteiten bij Floor. Lees hier meer.

Feesten en partijen bij Floor in het bos

Uit eten op een unieke locatie in het bos op de Veluwe

Brasserie Boscafé Floor is de uitgelezen plek om te verblijven tijdens jouw dagje uit. Voor natuurliefhebbers is bosgebied de Dellen een heerlijke plek voor een wandeling. Ga mountainbiken, fietsen, paardrijden of wild spotten. Wat is er nou fijner dan tot rust komen mídden in deze mooie natuur? Bij ons restaurant in Epe kan je terecht voor een kop koffie met gebak, een lekkere borrel of een lunch of diner. Hou je van soep, broodjes, vis, vlees of vegetarisch eten? Bij Floor zit je met het hele gezin op de juiste plek! Want ook voor de kinderen hebben we een leuk kindermenu samengesteld. Ben je op zoek naar iets anders? Geniet dan van onze luxe borrelplanken, high tea, picknick of vier jouw feest of partij bij Brasserie Boscafé Floor!
bottom of page