top of page

Iets te vieren

Brasserie Boscafé Floor is dé plek voor jouw bedrijfsuitje, familiefeest, jubileum of verjaardagsfeest midden in het bos in Epe.

Brasserie_Floor_epe-3_edited.jpg

Heb je iets te vieren? Bij Brasserie Boscafé Floor kan je terecht in grote of kleine groepen voor een bedrijfsuitje, familiefeest, verjaardag, jubileum, meeting en meer!

brasserie-floor.png

Een feestlocatie in het bos

Brasserie Boscafé Floor bevindt zich op een unieke locatie in Epe midden in het bos. Gelegen op de Dellen is ruimte genoeg voor een groot feest. Omringt door de natuur kan je plaatsnemen op ons ruime en gezellige terras.

 

Zit je liever op een volledig afgesloten locatie? Onze serre met uitzicht op het bos is volledig af te sluiten. Ook onze stretchtent zorgt voor een gezellige beschutting in onze tuin. Onze vergaderlocatie 'De Jachthut' leent zich goed voor een besloten gezelschap. 

We kunnen koffie met gebak serveren, maar ook luxe hapjes voor bij de borrel, lunch of diner. Bekijk onze menukaart hier. Natuurlijk kunnen we voor grote groepen in overleg over de invulling. 

Borrelen-Feest-BrasserieBoscafeFloor-Epe.jpg

Geniet van een:

Floor Outdoor BBQ

Leuk: ga met een groep samen barbecueën! In onze stretchtent of besloten terrein geniet je van een BBQ in het bos. De gezelligheid van het vuur staat toch garant voor een leuke avond?  Heerlijk met elkaar genieten van de natuur, rust, heerlijk eten, kaarslicht en de warmte van de braai.

Benieuwd naar andere buitenactiviteiten bij Floor? Lees hier meer over onze culinaire én sportieve mogelijkheden!

Afrikanse-Braai_brasserie-floor.png
BrasserieBoscafeFloor_epe-12.jpg

Neem gerust contact met ons op!

Bedankt voor je bericht!

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bomen in het bos
bottom of page