top of page

Natuurgebied 'De Dellen'

Floor wordt omringt door natuur

Op landgoed De Dellen wisselen heide en bos elkaar af. De Dellen was het eerste bezig van Geldersch Landschap & Kasteelen. Naast vele natuurliefhebbers, voelen ook veel dieren zich hier thuis. De Dellen is namelijk onderdeel van de vrije wildbaan van de Noordoost-Veluwe. Met een beetje geluk kom je tijdens je wandeling edelherten, wilde zwijnen of een ijsvogel tegen. Dan moet je wel heel stil zijn... Wij bevinden zich tenslotte in hun woongebied. Respect voor de natuur!

Brasserie Floor ligt midden in de Veluwse bossen van Epe, in een natuurgebied genaamd 'De Dellen'. Hier is genoeg te doen!

Brasserie-boscafe_Floor_epe-12.jpg
Wild spotten

Het edelhert, de das, boommarters, wilde zwijnen, spechten en boomklevers. Van al deze mooie dieren is landgoed De Dellen hun thuis. Wil je ze spotten? Misschien heb je geluk in de observatietoren op 'De Holle Berg' (gemeente Epe. 

Restaurant_Floor_epe_7.jpeg
Fauna

Bos en heide wisselen elkaar af. Mooie vennetjes, plassen en heuvelgebieden zorgen voor een fijne afwisseling in het landschap, die niet snel verveelt. In de herfst is het een fantastische plek om paddestoelen te spotten!

DeDellen_epe-2.jpg
Wandel- & fietsroutes

Volg een van de vele wandel- en fietsroutes door het natuurgebied. Ter paard? Voor jou zijn er mooie ruiterpaden aangelegd. Wist je dat je bij Floor de mogelijkheid hebt om je paard te stallen? 

Historie

Het landgoed De Dellen zit bomvol historie. Bezoek bijvoorbeeld het Graf van Buys Ballot, de bootjesvijver of het Erf van Daendels. Ga voor meer informatie naar www.glk.nl

Overnachten

Natuurliefhebbers komen graag overnachten in de omgeving. Ga fijn kamperen op Kampeerterein De Dellen, boek een van de vele B&B's of verblijf in het Fletcher Hotel vlak naast Brasserie Floor.

DeDellen_epe-09_edited.jpg

Maak je beleving compleet met een lunch, diner, kop koffie of borrel bij Brasserie Floor!

bottom of page