top of page

Met de kinderen

Een heerlijk dagje uit naar het bos

Een uitje naar het bos is natuurlijk een feest voor kinderen! Wil jij met je gezin naar het bos? Op de Dellen zijn genoeg leuke dingen te doen, zo ook bij Floor. Kinderen zijn bij ons van harte welkom.

 

We steken graag een vuurtje voor ze aan, waar ze heerlijk marshmallows op kunnen roosteren. Met zicht op de voortuin kunnen ze lekker spelen in het grote klimrek of op de schommel. Ook binnen zorgen we voor genoeg vermaak met een bak vol spelletjes.

 

Brasserie Boscafé Floor is het startpunt van een van de ‘kinderbelevingspaden’. De Kinderbelevingspaden ’t Eperholt bestaan uit drie paden van ongeveer drie kilometer met verschillende thema’s. De routes zijn goed voor 1 tot 1,5 uur speuren en zijn extra leerzaam met het ‘Belevingspakket’. Deze zit vol met leuke opdrachten voor de kinderen!

 

Het Belevingspakket is bij ons te koop voor €7,50. Je route begint én eindigt bij Floor. Begin bijvoorbeeld met een lekker gebakje en sluit hem af met een lunch of diner. Wist je dat de kinderen zelfs mee kunnen doen met jullie 3-gangen diner? Ook voor kinderen hebben wij een leuk menu samengesteld voor lunch of diner.

 

Ook leuk om te ontdekken is ‘de zandbult’, die direct achter ons restaurant ligt. In het meertje kan zomer’s heerlijk gezwommen worden. Zijn de kinderen fan van dieren? Ga dan ook zeker op bezoek bij de herten op de Hertenkamp.

Het kinderbelevingspakket is te koop bij Floor
Voor kinderen zijn veel leuke dingen te doen in het bos bij Floor
DeDellen_Floor_sanneneuteboom-51.jpg
bottom of page