top of page

Natuur! Dat zie je, ruik je én proef je bij Brasserie Boscafé Floor in Epe.

Gelegen in de bossen van de Dellen in Epe ligt Floor: een eigentijdse brasserie & boscafé, waar geleefd wordt, zoals het leven hoort te zijn. Geniet van een kop koffie, een lunch, diner of een van een lekkere borrel.

De salade met zalm is te bestellen als lunch of diner bij restaurant Floor

Kom jij ook werken bij Floor?

Icon_kok.png
Vergaderlocatie de Jachthut bij Brasserie Boscafé Floor in het bos in Epe

Nieuw bij Floor: 'De Jachthut'

Een unieke vergaderlocatie in de Veluwse bossen

In ons restaurant in Epe hebben we verschillende bieren op de tap

Lunch, diner & borrel

Brasserie Boscafé Floor wordt omringd door de bossen. Dat proef je terug! Lunch, diner, koffie of een lekkere borrel? Bekijk de menukaart hier:

High tea

Gezellig samen genieten van heerlijke zoetigheden en hartige hapjes: huisgemaakte gebakjes, sandwiches én natuurlijk een flinke pot thee. 

Diverse zoetigheden en hartige hapjes met een high tea bij Floor in Epe

Vergaderen

De Jachthut in Epe is de vergaderlocatie van de Veluwe. Trainingen volgen? Een inspiratiesessie houden? Met collega’s brainstormen? Het kan allemaal in deze prachtige ruimte aan de Dellenweg in Epe. Op het sfeervolle rustige terrein, midden in het bos, kunnen gasten perfect geïnspireerd raken.

Feestlocatie Floor in het bos in Epe

Feesten en partijen

Heb je een jubileum, verjaardag, bedrijfsfeest of iets anders gezelligs op de planning? Bij Brasserie & Boscafé Floor kan jij terecht voor jouw feest of partij op onze mooie locatie midden in het bos in Epe. 

Activiteiten voor kinderen in het bos bij Restaurant Floor

Een dagje uit met het gezin

Bij Brasserie Boscafé Floor zijn kinderen van harte welkom! We stoken graag een vuurtje voor ze, zodat ze lekker marshmallows kunnen roosteren. Met zicht op onze voortuin kunnen ze spelen in het klimrek of op de schommel of speel samen een spelletje. Ook leuk: volg een van de kinderbelevingspaden en ga samen op jacht in het bos. 

Het gezellige terras van Floor, met uitzicht op de Veluwse bossen

Floor Outdoor

De Dellen in Epe bieden een prachtige omgeving met tal van fiets- en wandelroutes. We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet! Volg je een ruiterroute en kom je ter paard? Ook voor jouw paard hebben we een 'parkeerplaats'.

Natuurlijk kan je bij Brasserie Boscafé Floor lekker buiten eten! Bekijk hier de mogelijkheden voor buiten bij Floor:

Paardenstands op de parkeerplaats van Brasserie Boscafé Floor
bottom of page